برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با طرح استادمحوری در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان)

کارگاه آموزشی "آشنایی با طرح استادمحوری در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان)" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی برگزار شد.

کارگاه آموزشی "آشنایی با طرح استادمحوری در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان)" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی در روز سه شنبه 21 آذر ماه 1402 و با تدریس دکتر علی بهنام فرد، رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه و حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی در سالن بشارت برگزار شد.

در ابتدا دکتر سیدجوادحسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن خیرمقدم و تسلیت ایام فاطمیه و تشکر از رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، در خصوص سیاست های جذب دانشجو توسط وزارت عتف و طرح استادمحوری توضیحاتی ارائه نمود.

در این کارگاه دکتر بهنام فرد، به معرفی پنل پارسای سامانه و فرایند ثبت نیازها و ایده ها پرداخت. در پایان به سؤالات اعضای  هیئت علمی پاسخ داده شد.