برگزاری دومین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه ای ویژه مدرسان مدعو

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۸۷۰۱ اخبار

دومین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه ای ویژه مدرسان مدعو با سابقه کمتر از 3 سال سابقه تدریس به همت مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی برگزار گردید.

این دوره آموزشی در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 17 و 18 شهریور ماه 1403 به مدت 10 ساعت که شامل محتواهای ذیل بود برگزار گردید:

• بررسی مفاهیم بنیادی: ارائه یک مدل: مدرس آقای دکتر هادی پورشافعی
  • روشهای فعال و فنون تدریس-مدرس آقای دکتر حسین شکوهی فرد
  • طراحی آموزشی و طرح درس-مدرس آقای دکتر محمدعلی رستمی نژاد
  • شیوه های سنجش و ارزشیابی آموزشی-مدرس آقای دکتر محمد اکبری
  • مهارت های ارتباطی در کلاس درس: مدرس آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی

در این دوره مدرسان مدعو با مفاهیم بنیادی از جمله زندگی، حرفه، تدریس، آموزش، تربیت، یادگیری، انواع یادگیری، عوامل مؤثر بر یادگیری، تدریس، نظریه های تدریس، کارکردهای تدریس، مدیریت کلاس درس، مدیریت رفتار در فرایند تدریس، آشنایی با رفتارهای مشکل آفرین دانشجویان یا فراگیران و عوامل ایجاد این رفتارها، راه هایی برای کاهش یا حذف رفتارهای بیش از حد نامطلوب، ویژگی ها استادان اثربخش، الگوهای تدریس، انواع روش تدریس، الگوی طراحی آموزشی مریل،  مراحل طراحی آموزشی مریل، طبقه بندی هدفهای آموزشی مریل، چگونگی آماده سازی طرح درس، شیوه های ارزشیابی، طراحی آزمون، نحوه نمره دهی، مهارت های ارتباطی و نحوه ارتباط با دانشجویان در کلاس درس و ... آشنا شدند.

آخرین ویرایش۱۸ شهریور ۱۴۰۳