برگزاری دوره آموزشی «علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش»

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۱۷۶۳ اخبار
دوره آموزشی " علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، به صورت حضوری برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی «علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش»

به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه، دوره آموزشی "علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش"،  در روز شنبه مورخ  19 آذر ماه 1401 به صورت حضوری و با حضور جناب آقای دکتر محمود سنگری، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه و مسئول واحد علم سنجی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر به عنوان مدرس کارگاه و تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این دوره، مقدمه ای بر علم سنجی، شاخص های علم سنجی، شاخص های نوین علم سنجی، پایگاه های علم سنجی و شاخص های ارزیابی، نظام های رتبه بندی دانشگاهی، دگرسنجه ها مطرح و توضیح داده شد. در پایان به سوالات اعضای محترم هیئت علمی پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است فایل دوره (pdf و فیلم دوره) در سامانه وبینار در دسترس است.

آخرین ویرایش۱۹ آذر ۱۴۰۱