برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در آموزشکده کشاورزی سرایان

۱۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۱۹۳۰۰ اخبار آموزشکده
آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ با شرکت ۸۸۰ داوطلب در گروه های آزمایشی هنر ، علوم ریاضی ، علوم انسانی ، علوم تجربی و زبان خارجه در آموزشکده کشاورزی سرایان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده کشاورزی سرایان ، آزمون سراسری با حضور 880 داوطلب زن و مرد در آموزشکده کشاورزی و در 5 گروه  هنر ، علوم انسانی ، علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی و زبان خارجی برگزار شد.

در آزمون امسال 186 داوطلب در گروه آزمایشی هنر  ، 10 داوطلب در گروه آزمایشی ریاضی و فنی ، 302 داوطلب در گروه آزمایشی علوم انسانی ، 271 داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی و 111 داوطلب در گروه آزمایشی زبان خارجه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

همزمان با برگزاری آزمون سراسری دکتر رضوی فرماندار شهرستان سرایان و دکتر عارفی معاون اداری و مالی دانشگاه بیرجند از روند برگزاری آزمون در آموزشکده کشاورزی بازدید کردند.

آخرین ویرایش۱۱ تیر ۱۴۰۱