حضور رئیس اداره بهداشت و درمان درنشست مشترک مراکز بهداشت منطقه ۹ با حضور مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت

در 24 و 25 خرداد ماه برای نخستین باردر دوران پسا کرونا ، در نشست صمیمانه ای در  مشهد مقدس، دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در جمع فعالان بهداشت منطقه  9 حضور و از سیاست های جدید سازمان در مراکز بهداشت و درمان سخن گفت. او تاکید کرد که رویکرد سازمان درسال 1401 اصلاح ساختار چارت مراکز بهداشت با تاکید بر پیشگیری و ارتقاء جایگاه مراکز بهداشت در زمینه   HSE  در دانشگاه ها خواهد بود. در این هم اندیشی نظرات، دغدغه ها و مشکلات مراکز بهداشت منطقه 9 در زمینه بهداشت و سلامت دانشگاهها بیان شد و در نهایت اساتید، نخبگان و فعالان حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست در قالب کارگاه آموزشی به بیان مطالبی با هدف ارتقای دانش HSE و کمینه سازی مشکلات و تسهیل اجرای HSE  در دانشگاه ها  پرداختند.

لازم به ذکر است در این جلسه دو روزه که به همت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی با حضور مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های منطقه 9 برگزار گردید  دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت ودرمان و مهندس صمدی کارشناس بهداشت از دانشگاه بیرجند حضور داشتند.