دوره آموزشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی ویژه عوامل اجرایی کنکور سراسری

دوره آموزشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی  ویژه عوامل اجرایی کنکور سراسری

سه شنبه 8 تیرماه  1400دوره آموزشی رعایت پروتکل‌ های بهداشتی  ویژه عوامل اجرایی کنکور سراسری، با حضور دکترمحسن آیتی نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر رویا عقیلی مدیر مرکز بهداشت و درمان و جمعی از همکاران  در بستر سامانه وبینار دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکترعقیلی مسئول کمیته بهداشت ضمن تشریح پروتکل های بهداشتی ارسالی سازمان سنجش، بر استفاده از ماسک سه لایه  برای کلیه عوامل اجرایی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تهویه مناسب محیط جهت برگزاری ایمن کنکور و حفظ سلامت داوطلبان تأکید نمود.

کنکور سراسری 1400 با شرکت 15 هزار و 862 داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۰ از چهارشنبه ۹ تیر تا شنبه ۱۲ تیر ماه به مدت چهار روز همزمان با سراسر کشور در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند با رعایت کامل شیوه­ نامه های بهداشتی برگزار می­ شود.