برگزاری کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه و اطفای حریق» به مناسبت پنجشنبه‌های سلامت در دانشگاه بیرجند

۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۶ کد: ۳۵۲۵۳ اخبار
تعداد بازدید: ۱۱
کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه و اطفای حریق» به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند و در قالب برنامه پنجشنبه‌های سلامت، با هدف ارتقای آگاهی و توانمندی دانشجویان در مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری با حضور مهدی شایانی، پرستار اداره بهداشت و درمان، و محسن نخعی، کارشناس ایمنی و بهداشت اداره بهداشت و درمان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه و اطفای حریق» به مناسبت پنجشنبه‌های سلامت در دانشگاه بیرجند

در راستای ارتقای سطح آگاهی و افزایش آمادگی دانشجویان در مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری، کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه و اطفای حریق» به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند و در قالب برنامه «پنجشنبه‌های سلامت» با حضور مهدی شایانی، پرستار اداره بهداشت و درمان، و محسن نخعی، کارشناس ایمنی و بهداشت اداره بهداشت و درمان، روز پنجشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵، ساعت ۲۱، به مدت دو ساعت در خوابگاه سرو برادران برگزار شد.

در بخش نخست این کارگاه، مباحث مرتبط با کمک‌های اولیه، نحوه برخورد با مصدومان و اهمیت حفظ خونسردی و رعایت اصول ایمنی هنگام وقوع حوادث مورد بررسی قرار گرفت. همچنین بر ضرورت آشنایی با اقدامات اولیه تا زمان رسیدن نیروهای امدادی و پرهیز از انجام اقدامات غیرتخصصی و آسیب‌زا تأکید شد. در ادامه، اصول ایمنی در برابر آتش‌سوزی، آشنایی با تجهیزات اطفای حریق و نکات ضروری برای مواجهه صحیح با حوادث ناشی از آتش‌سوزی تشریح شد. همچنین اهمیت شناسایی خطرات احتمالی محیط کار، رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و آگاهی از نحوه واکنش مناسب در شرایط اضطراری مورد توجه قرار گرفت.

برگزاری برنامه‌های آموزشی در حوزه سلامت و ایمنی، گامی مؤثر در جهت افزایش آمادگی دانشچویان، کاهش خطرات ناشی از حوادث و تقویت فرهنگ پیشگیری در محیط‌های دانشگاهی به شمار می‌رود. اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند با اجرای برنامه «پنجشنبه‌های سلامت» در تلاش است با ارائه آموزش‌های کاربردی و افزایش آگاهی جامعه دانشگاهی، زمینه ارتقای سلامت و ایمنی در محیط دانشگاه را فراهم کند.

آخرین ویرایش ۲۸ مهر ۱۴۰۵

نظر شما :