واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و اساتید مدعو دانشگاه بیرجند به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند انجام شد

۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۳۹۴۱ اخبار

با پیگیری رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه، واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و اساتید مدعو دانشگاه (دارای حداکثر سن 45 سال) سه‌شنبه 12 مرداد 1400 انجام شد.
در این برنامه که در سالن ورزشی پردیس علوم پزشکی انجام شد 226 نفر از اساتید دانشگاه اولین دوز واکسن کرونا را دریافت  کردند.
ضمناً برای اساتیدی که موفق به تزریق واکسن نشده‌اند، واکسیناسیون به مدت یک هفته  در هفته جاری تمدید شده است.

شایان ذکر است لیست اسامی کلیه کارکنان غیرهیات علمی (رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی) و اعضای هیات علمی از جمله اساتید مدعو همچنین بازنشستگان دانشگاه به منظور برنامه ریزی و در اولویت قرارگرفتن تزریق واکسن دانشگاهیان سه هفته قبل به دانشگاه علوم پزشکی ارسال گردیده است.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰