ارتقاء مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به اداره بهداشت و درمان

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۵ کد : ۱۳۹۷۲ اخبار
ارتقاء مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به اداره بهداشت و درمان

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با بیش از دو دهه فعالیت و با توجه به پیشرفت های حاصله در زمینه ساختمانی، تجهیزات و خدمات، با تصویب هیأت امنای دانشگاه  از مرکز مشاوره و درمان تفکیک و به اداره بهداشت و درمان ارتقا یافت.

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جسم دانشگاهیان، در سال 1377 با یک پزشک کار خود را آغاز کرد. در سال 1390 در چارت سازمانی دانشگاه به رسمیت شناخته شد و بهمن ماه 1392 بعد از سال‌ها تلاش برای اخذ مجوز، پروانه بهره‌ برداری به نام درمانگاه فرهیختگان صادر شد. پس از پیگیری های فراوان و ارائه طرح توجیهی در جلسه هیأت رئیسه مورخ 17/4/1399 موضوع استقلال و ارتقاء به اداره بهداشت و درمان جهت تصمیم به هیأت امناء دانشگاه ارجاع شد و در تیرماه 1400 به تصویب هیأت امنا دانشگاه رسید.

شایان ذکر است مرکز بهداشت و درمان مستقل از مرکز مشاوره و درمان از اهداف سازمان امور دانشجویان در کلیه دانشگاه ها و ملاک برتری حوزه معاونت دانشجویی آن دانشگاه می باشد که خوشبختانه با درایت و تلاش دکتر خورشیدزاده معاون محترم دانشجویی این امر محقق گردید.