شرکت مسئول اداره بهداشت و درمان در جلسه هماهنگی واکسیناسیون ویژه دانشجویان دانشگاه های استان

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۴۳۸۵ اخبار

جلسه هماهنگی واکسیناسیون کرونا ویژه دانشجویان دانشگاه­ های استان خراسان جنوبی، دوشنبه 22 شهریور در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد. در این جلسه که با حضور نمایندگان کلیه دانشگاه ­های استان برگزار گردید دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان بعنوان نماینده تام ­الاختیار دانشگاه در امر واکسیناسیون و دکتر نخعی مطلق بعنوان نماینده امور مالی دانشگاه حضور داشتند.

در این جلسه به منظور تکریم شأن و منزلت دانشجو و سرعت در امر واکسیناسیون دانشجویان مقرر گردید مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با شرایط لازم از جمله قابل دسترس بودن برای جمعیت هدف و فاصله حداکثر 5 دقیقه تا بیمارستان به دلیل احتمال عوارض بعد از تزریق واکسن، راه اندازی شود که با توجه به شرایط لازم امکان انتخاب برای دانشگاه بیرجند ممکن نشد و سالن اجتماعات دانشگاه آزاد به این امر اختصاص یافت. همچنین در این جلسه مصوب شد کلیه دانشگاه های استان از نظر تأمین نیروی انسانی و حمایت مالی با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همکاری نمایند.

آخرین ویرایش۲۳ شهریور ۱۴۰۰