برگزاری وبینار آموزشی الزامات سلامت محیط کار به منظور پیشگیری و کنترل کووید ۱۹ در بازگشایی دانشگاه

اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، 22 آذر ماه 1400 به  منظور پیشگیری و کنترل کووید 19 در شروع آموزش حضوری در  دانشگاه ، کارگاه آموزشی تحت عنوان الزامات سلامت محیط کار در سامانه وبینار دانشگاه برگزار نمود. در این برنامه آموزشی که با استقبال و حضور 180 نفر از اعضای هیئت علمی وکارکنان همراه بود، مهندس قوامی کارشناس سلامت محیط مرکز بهداشت استان مطالبی در رابطه با ضرورت تکمیل واکسیناسیون دانشگاهیان برای آموزش حضوری، الزامات اساسی پروتکل های بهداشتی، استاندارد رعایت پروتکل ها در اماکن دانشگاهی از جمله خوابگاه، سلف سرویس، نقلیه و .... همچنین در خصوص بهداشت مواد غذایی و ساختمان و نحوه گندزدایی مطالبی بیان نمود. درپایان جلسه طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید تشریح و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.