افتتاح کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا در درمانگاه فرهیختگان توسط معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۱۷۶۳۵ اخبار

چهارشنبه 18 اسفند 1400، کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و هیأت همراه  در درمانگاه فرهیختگان افتتاح شد.

در این مراسم که سرپرست دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولان نیز حضور داشتند، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان، ضمن معرفی بخش های مختلف درمانگاه به بیان مختصری از فعالیت ها و خدمات انجام گرفته در این مرکز پرداخت و اهداف پیش رو را تبیین نمود.
کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا با هدف ارتقاء سلامت جسم کارکنان و پیشگیری از عوارض مربوط به اختلال ساختار کف پا، با حمایت­ های همه جانبه معاون دانشجویی به مرحله بهره ­برداری رسیده است و با اسکن دو بعدی و سه بعدی، خدمات تشخیصی به شرح ذیل را ارائه خواهد نمود.

• اندازه ­گیری فشار کف پا
  • شناخت نقاط مستعد زخم در بیماران دیابتی
  • تشخیص و ارزیابی اختلالات راه رفتن و وضعیت ایستادن
  • تشخیص نوع قوس کف پا