بازدید استاندار استان خراسان جنوبی در سال جدید در آستانه حضوری شدن دانشگاه ها از اداره بهداشت و درمان

۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۶ کد : ۱۷۷۸۲ اخبار

شنبه 13 فروردین 1401 دکتر قناعت استاندار خراسان جنوبی و هیأت همراه به منظور ارزیابی آمادگی مجموعه دانشگاه برای بازگشایی و پذیرش دانشجویان ضمن بازدید از قسمت های مختلف حوزه دانشجویی، از اداره بهداشت و درمان نیز بازدید نمودند. در این بازدید که دکترلامعی سرپرست دانشگاه نیز حضور داشت، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو به معرفی بخش­های مختلف درمانگاه و نیاز به راه اندازی بخش داروخانه به منظور خدمات دهی بهتر  پرداخت و  شرح مختصری از عملکرد، رویکردها و اهداف این اداره را تبیین نمود. در این بازدید استاندار برای دریافت مجوز داروخانه در درمانگاه فرهیختگان قول پیگیری داد.

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۴۰۱