بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اداره بهداشت و درمان جهت بررسی امکان استقرار داروخانه

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۷۸۰۵ اخبار

پیرو قول مساعد استاندار خراسان جنوبی در زمینه استقرار داروخانه در درمانگاه دانشگاه، یکشنبه 15 فروردین 1401 دکتر کیانی معاون غذا و دارو، به منظور پیگیری و بررسی شرایط اداره بهداشت و درمان جهت راه ­اندازی داروخانه از این اداره بازدید نمود. در این بازدید که با همراهی دکتر موسوی معاون دانشجویی انجام شد، عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان، شرح مختصری از خدمات ارائه شده در این اداره را بیان و با اشاره به جمعیت قابل توجه دانشگاهیان و ساکنان شهرک فرهیختگان بر ضرورت تاسیس داروخانه برای رفاه حال مراجعین تاکید کرد. دکتر کیانی ضمن تقدیر از اقدامات اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در زمینه ارتقاء سطح بهداشت و سلامت دانشگاهیان، در خصوص تاسیس  داروخانه در درمانگاه فرهیختگان قول مساعد داد.

شایان ذکر است که اداره بهداشت و درمان دانشگاه، پس از اخذ مجوز پروانه بهره برداری در بهمن 1392، مکررا پیگیر احداث داروخانه بوده است، اما موافقت از سوی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صورت نگرفته بود، امید است که در پیگیری­ های اخیر با مساعدت معاون غذا و دارو و حمایت های استانداری  این امر محقق گردد.

آخرین ویرایش۱۷ فروردین ۱۴۰۱