برگزاری وبینار آموزشی «راه های پیشگیری از ابتلا به فشارخون بالا و خودمراقبتی در بیماران فشار خونی »

اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه به مناسب گرامیداشت  هفته سلامت، شنبه 10 اردیبهشت ماه 1401 وبینار آموزشی تحت عنوان« راه­های پیشگیری از ابتلا به فشارخون و خودمراقبتی در بیماران مبتلا به فشار خون بالا» را در سامانه وبینار دانشگاه برگزار نمود. در این وبینار که با استقبال و حضور بیش از 230 نفر از همکاران دانشگاه همراه بود، دکتر کاظمی متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مطالبی در خصوص شایع ترین بیماری­های غیر واگیر، تعریف فشار خون، اعداد فشارخون، تعریف پرفشاری خون، علائم فشارخون بالا، نحوه صحیح گرفتن فشار خون و کلیاتی از راه­ حل ­های کنترل فشارخون و  ... مطالبی بیان نمود و در پایان نیز به سوالات همکاران پاسخ داده شد.