برگزاری وبینار آموزشی «راه های پیشگیری از ابتلا به فشارخون بالا و خودمراقبتی در بیماران فشار خونی

با توجه به استقبال همکاران در هفته سلامت  از وبینار آموزشی « راه­های پیشگیری از ابتلا به فشارخون و خودمراقبتی در بیماران مبتلا به فشارخون بالا»، اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه سه شنبه 3 خرداد ماه 1401 جلسه دوم این وبینار را با تاکید بر روش های درمان این بیماری در سامانه وبینار دانشگاه برگزار نمود. در این وبینار که با استقبال و حضور بیش از 150 نفر از همکاران دانشگاه همراه بود، دکتر کاظمی متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در ابتدا خلاصه ای از مطالب عنوان شده در جلسه  اول را بیان نمود و سپس به بیان مطالبی در خصوص درمان پرفشاری خون، تغذیه صحیح در فشارخون، اثر فعالیت بدنی بر  فشار خون، سیگار و پرفشاری خون، درمان دارویی فشار خون بالا و ... پرداخت و در پایان نیز به سوالات همکاران پاسخ داده شد.