برگزاری دومین جلسه کمیته بازرسی HSE دانشگاه بیرجند

دومین جلسه کمیته بازرسی HSE دانشگاه بیرجند با حضور کلیه اعضا، چهارشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ به صورت مجازی برگزار گردید.
برگزاری دومین جلسه کمیته بازرسی HSE  دانشگاه بیرجند

به گزارش واحد خبر اداره بهداشت و درمان، دومین جلسه کمیتۀ بازرسی HSE دانشگاه بیرجند با حضور دکتر شاطری مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، مهندس زنگویی معاون مدیر امور اداری و پشتیبانی، دکتر زراعتکار مقدم دبیر شورای HSE، دکتر عقیلی رئیس کمیته بازرسی HSE و مهندس صمدی کارشناس HSE، چهارشنبه 22 تیر ماه 1401 به صورت مجازی برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکترعقیلی گزارشی از اقدامات اداره بهداشت و درمان در زمینه مقابله با بیماری کرونا در 2 ساله اخیر و پیگیری های انجام شده پیرامون مصوبات جلسه اول کمیته بازرسی ارائه کرد و اعضاء کمیته بازرسی HSE از مسئولین دانشگاه برای جذب کارشناس پیمانی بهداشت محیط به عنوان نقطه عطف پیشبرد اهداف HSE در دانشگاه تقدیر کردند. در ادامه جلسه گزارش مستندی از عملکرد 6 ماهه واحد بهداشت و ایمنی، نواقص و نقات قوت واحدهای بازدید شده در زمینه HSE توسط کارشناس بهداشت محیط، ارائه گردید. در این جلسه برگزاری منظم تر جلسات شورای HSE به منظور سیاست گذاری های HSEدر سطح دانشگاه، تعیین روش های (تشویقی و تنبیهی) از سوی شورای HSE جهت ایجاد ضمانت اجرایی برای رفع نواقص HSE و جذب نیروی کارشناس بهداشت شرکتی مرد در راستای اجرای طرح انطباق مورد تاکید اعضا قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۴۰۱