برگزاری دهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت و درمان با حضور دکتر لامعی

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۷ کد : ۱۹۶۸۴ اخبار
با حضور دکتر لامعی سرپرست دانشگاه، دهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت و درمان دانشگاه، برگزار شد.

دهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت و درمان، با حضور دکتر لامعی سرپرست دانشگاه و اعضای این شورا، دوشنبه 24 مرداد ماه در سالن گردهمایی رسانه برگزار شد. در ابتدا دکتر عقیلی دبیر شورا و رئیس اداره بهداشت و درمان گزارش مختصری از پیگیری های انجام شده در خصوص مصوبات جلسه نهم شورای سیاست گذاری، اقدامات صورت گرفته در دوران شیوع کووید 19 و نتایج طرح  پایش سلامت  جسم کارکنان در سال 1400ارائه نمود. در ادامه دکتر لامعی،سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات پرسنل پرتلاش اداره بهداشت و درمان، در خصوص اجرایی شدن مصوبات این جلسه خصوصأ در جهت تکریم کارکنان مجموعه و ارتقاء خدمت ­رسانی به دانشگاهیان قول مساعد داد. در پایان  برنامه­ ها و سیاست­ های کلان اداره بهداشت و درمان برای سال 1402-1401 مطرح و تصمیماتی اتخاذ گردید.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۱