طرح توانمند سازی اعضای کانون همیاران بهداشت و تور بازدید از اداره بهداشت و درمان

اداره بهداشت و درمان با هدف توانمند سازی اعضای کانون همیاران بهداشت و آشنایی با اقدامات و فعالیت های این اداره، اقدام به برگزاری جلسه توجیهی _آموزشی به صورت گروه بندی شده برای همیاران بهداشت نمود. گروه های دانشجویی طبق برنامه ای مدون ضمن بازدید از واحدهای مختلف درمانگاه و آشنایی با خدمات و فعالیت های اداره بهداشت و درمان از اولین دوره آموزشی مصوب درمانگاه استفاده خواهند نمود. اولین جلسه این دوره مورخه 10 آبان 1401 درمحل درمانگاه برگزار گردید.

شایان ذکر است آموزش های ارائه شده در این طرح در راستای ارتقای سواد HSE با هدف آمادگی اعضای کانون همیاران جهت ارائه‌ خدمات مرتبط با بهداشت و سلامت جسمی، آموزش، پیشگیری، شناسایی، یاری‌رسانی و ارجاع دانشجویان نیازمند به خدمات بهداشتی می باشد.