بازدید مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از اداره بهداشت و درمان

دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از اداره بهداشت و درمان دانشگاه بازدید کرد.

چهارشنبه  25 آبان 1401، دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در حاشیه برنامه نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز مشاوره، از اداره بهداشت و درمان دانشگاه بازدید بعمل آورد.

در این بازدید دو ساعته که با حضور دکتر لامعی رئیس دانشگاه و دکتر موسوی معاون دانشجویی برگزار شد، واحد ماساژدرمانی افتتاح گردید و دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های  بخش های مختلف درمانگاه به معرفی سامانه الکترونیکی کلینیک که جهت ثبت اطلاعات پرونده های پزشکی دانشگاهیان طراحی و به بهره برداری رسیده است، پرداخت. در این جلسه دکتر نعیمی ضمن قدردانی از زحمات همکاران اداره بهداشت و درمان که با حداقل نیرو  فعالیت­ های گسترده و متنوعی انجام داده اند، خاطر نشان کرد امکانات، تجهیزات و خدمات این مجموعه در بین دانشگاه­ های وزارت عتف درکل کشور بی­ نظیر و منحصر به فرد است. در حاشیه این جلسه، دیدار و گفتگوی صمیمانه با همیاران بهداشت انجام شد.