اجرای پویش حذف قاتل خاموش زمین در قالب طرح اندیشه سلامت

پویش جمع آوری ته سیگارها از محیط دانشگاه به همت همیاران بهداشت و با همکاری کانون محیط زیست دانشگاه کلید خورد.

کانون همیاران بهداشت با همکاری کانون محیط زیست دانشگاه در قالب طرح اندیشه سلامت و با هدف گسترش فرهنگ حفظ محیط زیست، پویش جمع آوری ته ­سیگارها یا قاتلان خاموش از محیط دانشگاه را کلید زدند. اولین مرحله این پویش در مجتمع آفتاب دانشگاه در هفته پایانی آذر ماه 1401 اجرا گردید. این پویش در راستای حفظ محیط زیست دانشگاه انجام پذیرفت و تا پاکسازی کامل محیط دانشگاه ادامه خواهد یافت.

ته سیگار، زباله کوچکی که کارشناسان محیط زیست آن را «قاتل خاموش زمین» توصیف می کنند، حاوی مواد سنگینی مانند آرسنیک، کرم، سرب و مس است که اگر به هر دلیلی خیس شود می تواند 4 هزار ماده سمی وارد آب و خاک کرده و بر سلامت میکروارگانیسم های خاک، گیاهان، حیوانات و در نتیجه انسان اثر منفی می گذارد. محققان در بدن 70 درصد از پرندگان دریایی، 30 درصد از لاک پشت ها و ماهی ها و همین طور دام های علفخواری که توسط علف، این ته سیگار را خورده اند سموم حاصل از ته سیگار را دیده اند.