حضور رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در جلسه گزارش عملکرد قطب های تخصصی دفتر مشاوره و سلامت وزارت عتف

جلسه گزارش عملکرد قطب­ های تخصصی بهداشت و مشاوره با حضور دکتر نعیمی مدیر کل محترم دفتر مشاوره ،سلامت و سبک زندگی و رؤسای مراکز قطب­ های منتخب، 9 اردیبهشت در سالن جلسات سازمان امور دانشجویان وزارت عتف برگزار شد. در این جلسه دکتر عقیلی ضمن ارائه گزارش عملکرد قطب کرونا و بیماری های ویروسی ،برنامه­ ها، سیاست­ های اجرایی و طرح ­های تخصصی اداره بهداشت و درمان در این خصوص را نیز تشریح نمود.

با توجه به سیاست وزارت عتف در تشکیل قطب­ های تخصصی، از مجموع مراکز بهداشت و مراکز مشاوره ی کل دانشگاه­ های وزارت علوم تحقیقات و فناوری تنها 18 دانشگاه که فعالیت بیشتر و عملکرد بهتری داشته ­اند به عنوان قطب تخصصی انتخاب شده­ اند. در این راستا مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در سال 1399 به عنوان قطب کرونا و بیماری­های ویروسی معرفی گردید.