اداره بهداشت و درمان به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد:

کارگاه «آموزش بهداشت خوابگاه ها با نگاهی به بهداشت مواد غذایی»

به منظور آگاهی بخشی به دانشجویان گارگاه «آموزش بهداشت خوابگاه ها با نگاهی بر بهداشت مواد غذایی» ویژه دانشجویان و همیاران بهداشت سه شنبه 12 اردیبهشت 1402 در درمانگاه فرهیختگان برگزار شد.

در این کارگاه که به مناسبت هفته سلامت و با هدف ارتقاء سواد بهداشتی دانشجویان و پیشگیری از بروز مسمومیت ­های غذایی برگزار شد، مهندس قوامی کارشناس سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی به شرح معیارهای بهداشتی محیط خوابگاهی از جمله رعایت تهویه، بهداشت ساختمان، نکات ایمنی، بهداشت فردی و مبارزه با حشرات و جوندگان و اصول پیشگیری از بیماری های انگلی پرداخت و در ادامه نکاتی در خصوص بهداشت یخچال و فریزر، اصول بهداشتی آماده سازی و نگهداری مواد غذایی جهت پیشگیری از مسمومیت های غذایی بیان نمود. مقرر شد همیاران بهداشت به عنوان سفیر سلامت، آموزش های داده شده را به صورت چهره به چهره سایر دانشجویان انتقال دهند.