انعکاس خبری طرح پایش سلامت جسم دانشجویان در خبرگزاری ایسنا

طرح "پایش سلامت جسم" برای دانشجویان ورودی جدید همزمان با سایر دانشگاه‌ها در دانشگاه بیرجند انجام گرفت.
سلامت جسم و روان، تضمین‌کننده‌ی موفقیت‌های دانشجویان است و در واقع یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت تحصیلی، سلامت بدن است.
طرح "پایش سلامت جسم" برای دانشجویان ورودی جدید همزمان با سایر دانشگاه‌ها در دانشگاه بیرجند با هدف بررسی سلامت دانشجو، غربالگری، بیماریابی و کنترل سلامت قبل از بیماری و حمایت از دانشجویان در معرض خطر انجام می‌گیرد.
دانشجویان ورودی در تمام رشته‌ها پس از پایان مراحل ثبت‌نام، برای انجام معاینات و تشکیل کارنامه سلامت به پایگاه های سلامت مراجعه می‌نمایند.
خبرگزاری ایسنا در خصوص چگونگی انجام این طرح با دکتر رویا عقیلی، مسئول درمانگاه فرهیختگان دانشگاه بیرجند گفت‌وگویی انجام داده است که در اینجا می‌خوانید.