نمایشگاه سلامت به مناسبت هفته سلامت به همت مرکز بهداشت و درمان افتتاح شد.

نمایشگاه سلامت روز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه 98 از ساعت 9 الی 13 در محل مرکز بهداشت و درمان برگزار شد. در این نمایشگاه غرفه‌های مراقبت‌های اولیه بهداشتی با ارائه خدمات کنترل فشار خون، قند خون، وزن و BMI و مشاوره رایگان تغذیه و تغذیه سالم در ماه رمضان، ارائه و مشاوره‌های آموزشی مرکز بهداشت و درمان در قالب بروشور و پوستر، آشنایی با فعالیت‌های هلال احمر، برگزاری مسابقات ورزشی و اجرای تئاتر با موضوع سلامت، غرفه نمایش نقاشی فرزندان دانشگاهیان و معرفی خدمات مرکز مشاوره  دایر بود.

در برگزاری این نمایشگاه کانون همیاران بهداشت و کانون سلامت روان نیز همکاری داشتند.

شایان به ذکر است مرکز بهداشت و درمان در هفته سلامت برنامه‌هایی همچون ویزیت رایگان پزشک، ارسال پیامک بهداشتی، توزیع بروشور و کتابچه سلامت در خوابگاه‌های خواهران و برادران، کارگاه HES ویژه همیاران بهداشت، پاکسازی محوطه خوابگاه خواهران، پاکسازی محوطه خوابگاه پردیس امیرآباد، حضور در خوابگاه خواهران و نشست صمیمانه همکاران با دانشجویان و بررسی مشکلات بهداشتی، بارگذاری مطالب بهداشتی در سایت و اتوماسیون اداری، پیاده روی همگانی کارکنان، برپایی پایگاه سلامت در پردیس شهدا، آموزش چهره به چهره با موضوع سلامت در بحران، بازدید از خوابگاه‌ها، مسابقه عکاسی با موضع شعار هفته سلامت، مسابقه کتابخوانی و برپایی پایگاه سلامت در پردیس امیرآباد برگزار می‌کند.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند