شرکت کارشناس بهداشت محیط دانشگاه در دومین دوره آموزشی کارشناسان مراکز بهداشت دانشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری

دومین دوره آموزشی کارشناسان مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور به همت دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، با حضور دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی از 13 لغایت 15 تیرماه 1403در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در دومین دوره آموزشی کارشناسان مراکز بهداشت دانشگاه های کشور که همزمان با سومین دوره آموزشی مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ها و با هدف بازآموزی و توانمند سازی کارشناسان مراکز و هم اندیشی و بررسی چالش های دانشگاه ها در زمینه  سلامت، ایمنی و محیط زیست برگزار گردید، صمدی کارشناس بهداشت محیط اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند نیز شرکت داشت. در این گردهمایی، کارشناسان مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور به مدت سه روز در کارگاه‌های آموزش تخصصی این حوزه‌ها با عناوین شیوه های نوین آموزش بهداشت، دستورالعمل و قوانین و مقررات سمپاشی، کارگاه تخصصی HSE با محوریت ارزیابی ریسک، مدیریت شرایط اضطراری، سناریوی ایمنی برق و آتش سوزی، گندزدایی، ایمنی و سلامت  مواد غذایی با تاکید بر بازدیدهای آشپزخانه و رستوران و مدیریت منابع آب شرکت نمودند. در اختتامیه این دوره به شرکت کنندگان گواهی حضور و هدایایی به رسم یادبود اعطا گردید.