انتخاب ۲ نفر از همکاران اداره بهداشت و درمان به عنوان کارمند نمونه دانشگاه

در آیین گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه که چهارشنبه ۷ شهریور در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد، فاطمه زنده دل و محسن صدیقی از همکاران اداره بهداشت و درمان به عنوان کارمند نمونه معرفی و تقدیر شدند.

در آیین گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه بیرجند که در هفتم شهریور 1403 به همت معاونت اداری و مالی، شورای صنفی کارکنان و روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه در تالار ولایت برگزار شد، خانم فاطمه زنده دل و آقای محسن صدیقی از همکاران اداره بهداشت به عنوان کارمند نمونه دانشگاه بیرجند انتخاب و از سوی رئیس دانشگاه تقدیر شدند.

ضمن تبریک این رخداد خجسته به کلیه همکاران پرتلاش عرصه سلامت دانشگاه، انتخاب ایشان را بعنوان کارمند نمونه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی می نمائیم.