گامی علمی در مسیر تغذیه سالم؛

کارگاه آموزشی «روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت» برگزار شد!

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۳۱ کد : ۳۰۸۶۴ اخبار
تعداد بازدید:۱۸
به مناسبت هفته سلامت، کارگاه آموزشی با عنوان "روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت" به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن بشارت دانشگاه برگزار و با استقبال علاقه مندان همراه شد.

 کارگاه آموزشی "روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت" ببه مناسبت هفته ملی سلامت ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن بشارت دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، سرکار خانم مهندس سمیه اصغری، کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به عنوان مدرس حضور داشت و به بررسی علمی انواع روغن‌های خوراکی و نقش مؤثر آن‌ها در سلامت انسان پرداخت در این کارگاه مباحثی از جمله آشنایی با اجزای تشکیل‌دهنده روغن‌های خوراکی، معرفی انواع اسیدهای چرب،  بررسی تأثیر اسیدهای چرب بر سلامت بدن به‌ویژه قلب و عروق، معرفی ترکیبات مفید موجود در روغن‌ها مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتواسترول‌ها، نکات کاربردی درباره نگهداری، مصرف صحیح و انتخاب روغن مناسب، مقایسه روغن‌های خوراکی رایج بازار از منظر تغذیه‌ای و سلامتی مطرح گردید.
 این کارگاه توسط اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند و با همکاری مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه  برگزار شد و با استقبال خوب علاقه‌مندان به حوزه سلامت و تغذیه همراه بود.

آخرین ویرایش۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

نظر شما :