در اولین نشست مدیریت بحران بیماری های منتقله از آب و غذا صورت گرفت:

تاکید بر حفظ و ارتقاء سلامت و ایمنی آب و غذا در دانشگاه با راهکارهای پیشگیرانه

۰۱ مهر ۱۴۰۴ | ۱۲:۲۲ کد : ۳۱۸۷۷ اخبار
تعداد بازدید:۵۲
اولین جلسه کمیته مدیریت بحران بیماری‌های ناشی از آب و غذا با حضور اعضای کمیته برگزار شد. در این نشست، اهم مسائل و چالش های مرتبط با حوزه بهداشت آب و غذا در دانشگاه مطرح و بر حفظ و ارتقای سلامت و ایمنی آب و غذا و ارائه راهکارهای پیشگیرانه تأکید گردید.

اولین جلسه کمیته مدیریت بحران بیماری‌های ناشی از آب و غذا با حضور دکتر بارانی، رئیس کمیته، دکتر عقیلی، دبیر کمیته، مدیران حوزه دانشجویی، مدیر حراست و مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه یکم مهرماه ۱۴۰۴ در دفتر معاونت دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر بارانی ضمن خوشامدگویی به اعضا، هدف از تشکیل این نشست را بررسی وضعیت آب و غذا در دانشگاه، شناسایی نقاط بحرانی، ارائه راهکارهای اصلاحی و پیشگیرانه و هماهنگی بیشتر میان واحدهای مختلف عنوان کرد. وی سلامت و ایمنی دانشگاهیان را اولویت اصلی کمیته دانست و بر اجرای جدی مصوبات تأکید نمود.

سپس، دکتر عقیلی با اشاره به نقش حیاتی بهداشت آب و غذا در پیشگیری از بحران‌ها و بروز مسمومیت‌ها، خلاصه ای از فعالیت‌های کمیته بازرسی HSE در حوزه آب و غذا را ارائه کرد و بر لزوم ضمانت اجرایی مصوبات و پایبندی واحدها به الزامات ایمنی و بهداشتی تأکید نمود.

در ادامه، صمدی، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و تشریح وضعیت موجود، بر ضرورت بهسازی، استفاده از تجهیزات سالم و به روز، نظارت بر بهداشت مواد غذایی از مرحله ورود تا زمان پخت و توزیع، به کارگیری پرسنل سالم و آموزش دیده در حوزه تغذیه دانشگاه تأکید کرد. همچنین، بر اهمیت اجرای مفاد بهداشتی در قراردادهای پیمانکاری و الزام پیمانکاران به رعایت این اصول برای ارتقای وضعیت بهداشت دانشگاه اشاره نمود.

وی در بخش دیگری از گزارش خود، به بیان نقاط بحرانی و نیازمند توجه در حوزه شبکه آبرسانی دانشگاه پرداخت و بر لزوم اصلاح شبکه،  هدفمند شدن فرآیند کلرزنی و کلرسنجی، به‌روزرسانی تجهیزات کلرزنی و ضرورت نمونه‌برداری و پایش کیفی آب تأکید کرد و مجموعه‌ای از راهکارهای اجرایی در این زمینه ارائه داد.

در پایان، اعضای کمیته ضمن بررسی راهکارهای پیشنهادی، اجرای اصلاحات در حوزه بهداشت آب و غذا، ارتقای نظارت‌ها و تقویت هماهنگی بین‌بخشی در حوزه غذا و آب را از اولویت‌های اصلی دانشگاه عنوان کردند.

آخرین ویرایش۰۱ مهر ۱۴۰۴

نظر شما :