به مناسبت روز جهانی قلب، کارگاه «پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی؛ از آگاهی تا اقدام» برگزار شد
به مناسبت روز جهانی قلب، کارگاه آموزشی «پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی؛ از آگاهی تا اقدام» روز یکشنبه 6 مهرماه با تدریس دکتر ناهید ازدکی، متخصص قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. این برنامه بهصورت حضوری در سالن بشارت دانشگاه و همزمان به شکل مجازی برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در دسترس قرار گرفت.
دکتر ازدکی در این کارگاه با بیان اهمیت پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی با تغییر نگرش و سبک زندگی، به معرفی شایعترین علل مرگ و میر در استان وکشور پرداخت و در ادامه عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی، هشت فاکتور مهم سلامت و هرم تندرستی را تشریح نمود و ضمن معرفی گروه های غذایی در خصوص روش درست مصرف هر کدام از گروه های غذایی، بشقاب سلامت و آداب صحیح غذا خوردن مطالبی ارائه نمود و در پایان به سئوالات شرکتکنندگان پاسخ داده شد.
این کارگاه که به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه و بودجه برگزار شد، با استقبال خوب همکاران همراه بود.
نظر شما :