توسط اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند برگزار شد

برگزاری پویش آموزشی، ورزشی سلامت بانوان

۰۷ آبان ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۲۲۶۹ اخبار
تعداد بازدید:۴۹
پویش آموزشی - ورزشی سلامت بانوان به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه در روز چهارشنبه ۷ آبان ماه با هدف آگاهی، تحرک و پیشگیری از سرطان سینه برگزار گردید.
برگزاری پویش آموزشی، ورزشی سلامت بانوان

چهارشنبه 7 آبان ماه 1404، پویش آموزشی، ورزشی سلامت بانوان با هدف ارتقاء سلامت بانوان دانشگاه به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه برگزار شد. این رویداد با شعار «قدام بزن، آگاه شو، سالم بمان»؛ با حضور دکتر عقیلی، ریاست اداره بهداشت و درمان دانشگاه، خانم فریبا قزاقی، کارشناس مامایی مرکز بهداشت بیرجند، به‌طور ویژه‌ای برگزار گردید.دکتر عقیلی در ابتدای برنامه بر اهمیت تحرک بدنی و پیشگیری از سرطان سینه تأکید، و به بانوان حاضر توصیه کرد که با انجام فعالیت‌های ورزشی منظم، به سلامت خود توجه بیشتری داشته باشند.وی همچنین به تأثیر مثبت ورزش بر سلامت جسمی و روحی پرداخت. 

خانم قزاقی در این همایش با ارائه آموزش‌های ضروری در زمینه روش‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه با انجام خودآزمایی و غربالگری های لازم، به شرکت‌کنندگان نکات مهمی را یادآور شد و در ادامه بروشور های آموزشی با موضوع آگاهی از سرطان سینه نیز توزیع گردید. برگزاری مسابقات و قرعه‌کشی با اهدای جوایز برای حاضرین، انگیزه‌ای برای شرکت‌کنندگان بود تا با اشتیاق بیشتری در این رویداد حضور یابند.

پس از قرعه کشی، اسامی برگزیدگان این پویش به شرح ذیل اعلام گردید. خانم ها: زهرا میرعباسی، نیره دبیری نیا، منیره رضایی، فاطمه جعفری و نرجس پسنیدیده

ضمنا گواهی حضور در همایش بعنوان دو ساعت آموزشی از طرف مدیریت برنامه و بودجه و تحول اداری صادر خواهد گردید.

این پیاده‌روی همگانی به عنوان یک گام مثبت در راستای ارتقاء سلامت عمومی و ترویج سبک زندگی سالم میان بانوان شناخته می‌شود و امید است که چنین برنامه‌هایی به‌طور مستمر برگزار شود.

کلیدواژه‌ها: دکتر عقیلی رویا عقیلی همایش پیاده روی بانوان قدم بزن اگاه شو سالم بمان دکتر بارانی معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند پویش اموزشی ورزشی سلامت بانوان

آخرین ویرایش۰۸ آبان ۱۴۰۴

نظر شما :