نان کم نمک: گامی به سوی سلامتی

آیا می‌دانید مصرف روزانه نمک چقدر باید باشد؟
۱۸ آذر ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۲۸۵۰ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۴
نان کم نمک: گامی به سوی سلامتی

برای افراد مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی و فشار خون بالا، حداکثر ۳ گرم در روز.

برای افراد عادی، حداکثر ۵ گرم در روز.

متاسفانه، میزان مصرف نمک در ایران بیش از دو برابر حد توصیه‌شده است، و نان یکی از منابع اصلی تأمین نمک در رژیم غذایی ماست.

نکته مهم: در میان نان‌های سنتی ایرانی، نان سنگک کمترین میزان نمک افزوده را دارد.

با انتخاب‌های آگاهانه و کاهش مصرف نمک، به سلامت خود و عزیزانتان کمک کنید. به یاد داشته باشید که سلامتی با همین انتخاب‌های کوچک شروع می‌شود!

کلیدواژه‌ها: نان سالم نان کامل پویش ملی نان پویش ملی نان سالم در دانشگاه بیرجن پویش ملی نان سالم پویش ملی نان کامل پویش نان سالم در خراسان جنوب

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط


نظر شما :