پیاده‌روی همگانی بانوان در دانشگاه بیرجند

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۳ کد : ۴۳۴ اخبار

به‌مناسبت گرامیداشت هفته‌ ملی سلامت بانوان و هفته تربیت بدنی، پیاده‌روی همگانی در روز ۲۹ مهر ماه توسط درمانگاه فرهیختگان و با همکاری مدیریت تربیت‌بدنی و فوق برنامه و امور زنان و خانواده دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه حدود ۹۰ نفر از بانوان دانشگاه (کارکنان و دانشجویان) حضور داشتند. پیاده روی از ساعت ۱۳:۳۰ از محل سازمان مرکزی دانشگاه آغاز گردید و تا سر در ورودی دانشگاه و پس از آن به سمت تربیت‌بدنی و فوق برنامه ادامه یافت.

شایان ذکر است جناب آقای دکتر خامسان ریاست محترم دانشگاه جهت تقدیر از برگزارکنندگان برنامه و تشویق شرکت‌کنندگان در راهپیمایی حضور پیدا کردند و در پایان نیز به قید قرعه به ۲۰ نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی از طرف درمانگاه فرهیختگان و سرکار خانم دکتر ثاقب‌جو ریاست محترم دانشکده تربیت‌بدنی اهدا گردید.

آخرین ویرایش۲۷ بهمن ۱۳۹۹