تقدیر دکتر محمد دهقانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی از مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند

تقدیر دکتر محمد دهقانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی از مسئول مرکز بهداشت  و درمان دانشگاه بیرجند

دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی به پاس تلاش های مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در زمینه کنترل اچ ای وی / ایدز در سطح خراسان جنوبی از دکتر عقیلی مسئول مرکز بهداشت و درمان قدردانی نمود.

در قسمتی از این تقدیر نامه آمده است، توفیق خدمت در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه موهبتی است الهی که به لطف حضرت دوست نصیب انسان های برگزیده و پاک سرشت می گردد. بدین وسیله ضمن ابراز قدردانی از همت بلند و همراهی صادقانه جنابعالی در زمینه کنترل اچ آی وی / ایدز در سطح استان خراسان جنوبی این لوح سپاس تقدیم حضور ارزشمندتان می گردد و از درگاه ایزد منان،دوام با عزت و توفیق روزافزون برای شما مسئلت داریم.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان