بازتاب خبری برگزاری ورزش صبحگاهی و پیاده‌روی بانوان دانشگاه بیرجند در خبرگزاری دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت عتف

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۰ کد : ۷۳۶۸ اخبار

بیست و هفتم بهمن ماه بمناسبت گرامیداشت مقام زن، ورزش صبحگاهی و پیاده‌روی توسط مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند برگزار شد. این برنامه با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه اجرا گردید. این مراسم در ساعت 7 صبح با ورزش صبحگاهی در سالن ورزشی کوثر آغاز و سپس با پیاده روی در اطراف زمین چمن دانشگاه ادامه یافت، استقبال بانوان دانشگاهی اعم از دانشجویان و کارکنان از این برنامه چشمگیر بود. در پایان این مراسم از طرف مرکز بهداشت ودرمان به 6 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

آخرین ویرایش۲۹ بهمن ۱۳۹۹