بازتاب خبری طرح غربالگری کارکنان دانشگاه بیرجند پس از شروع به کار در خبرگزاری دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت عتف

مرکز بهداشت و درمان در راستای اهداف ستاد آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع کرونا در دانشگاه بیرجند، از اول اردیبهشت ۹۹ اقدام به بارگذاری فرم خوداظهاری (بازگشت به کار) در سایت درمانگاه نمود. براساس مصوبات ستاد آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع کرونای دانشگاه، همکاران ملزم به تکمیل فرم مربوطه در سایت شدند، اطلاعات ثبت شده، توسط کارشناسان مرکز بهداشت و درمان ارزیابی و موارد مشکوک، توسط پزشک مشاوره دریافت کردند و موارد خاص مشخص شده توسط پزشک ، جهت پیگیری به سطح دو مراقبت‌ها در مراکز منتخب ارجاع شدند که خوشبختانه مشکلی وجود نداشت.

۴۷۴ نفر از همکاران در این طرح شرکت نمودند و علیرغم اطلاع رسانی مکرر تعداد ۱۹۳ نفر از همکاران که در محل کار حضور داشته و جهت ثبت اطلاعات در سایت اقدام نکرده بودند، در دو مرحله با مراجعه کارشناس مرکز بهداشت و درمان به محل کار این افراد ضمن تب سنجی، تکمیل فرم خوداظهاری انجام شد.

شایان ذکر است هیچ یک از همکاران فوق الذکر بنا به بررسی‌های انجام شده مشکلی از نظر ابتلا به کووید ۱۹ نداشته‌اند.