با توجه به شعار بهداشت، سلامت جمعی و تغذیه سالم در هفته سراهای دانشجویی برگزار شد

نشست هم اندیشی اداره بهداشت و درمان و مدیریت دانشجویی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۲۳۷۹۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۸۴
نشست برنامه ریزی و همفکری برای بهبود سلامت تغذیه دانشجویان و پیشگیری از بروز بیماری های گوارشی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در اداره بهداشت و درمان ، برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیریت  اموردانشجویی، رئیس اداره بهداشت و درمان، رئیس اداره تغذیه دانشگاه و پیمانکاران سلف دانشجویی برگزار گردید، با دعوت از خانم اصغری کارشناس ارشد علوم تغذیه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از نظرات کارشناسی ایشان استفاده  شد.در ابتدای جلسه  دکتر عقیلی ضمن خوش آمد گویی، با اشاره به اهمیت سلامت دانشجویان و ضرورت توجه به استفاده از همه دسته های مواد غذایی در برنامه غذایی سلف گفت: تدوین برنامه غذایی می­ بایست بر اساس ارزش غذایی و با هدف تامین سلامت دانشجویان صورت گیرد. دکتر چهکندی مدیر امور دانشجویی نیز گزارش مختصری از اقدامات انجام گرفته، جهت افزایش میزان رضایت و بهبود کیفیت غذا و خدمات ارائه شده در غذاخوری های دانشجویی ارائه کرد و گفت بر اساس نتایج نظرسنجی، تغییراتی در برنامه غذایی دانشجویان اعمال شده است. خراشادی زاده رئیس اداره تغذیه نیز به اهمیت آموزش و ارتقاء سواد سلامت دانشجویان اشاره کرد و گفت به زودی بخشی در سایت این اداره با عنوان آموزش بهداشت و سلامت تغذیه راه اندازی خواهد شد که همکاری اداره بهداشت و درمان را طلب می کند. در ادامه مهندس اصغری کارشناس ارشد علوم تغذیۀ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تأیید برنامه غذایی فعلی به لزوم توجه به هرم غذایی در برنامه اشاره و پیشنهادات و نظرات تخصصی خود را در این خصوص بیان داشت.

آخرین ویرایش۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲