برگزاری مراسم بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۰ کد : ۲۱۱۴۷ اخبار اطلاعیه
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، صبح پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۶ مراسم محوری بزرگداشت هفته کتاب با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیرجند، اداره کل نهاد کتابخانه های عمومی استان، کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان،اداره کل آموزش و پرورش استان و سایر نهادها و دستگاه های اجرایی در سالم قلم چی برگزار شد.

صبح پنج شنبه مورخ 1401/8/26 مراسم محوری بزرگداشت هفته کتاب با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیرجند، اداره کل نهاد کتابخانه های عمومی استان، کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان،اداره کل آموزش و پرورش استان و سایر نهادها و دستگاه های اجرایی در سالم قلم چی برگزار شد. در این مراسم بعد از تلاوتی چند از آیات مبارک قرآن کریم، دبیر ستاد برگزاری هفته کتاب استان، آقای علی فرخنده ضمن خوش آمدگویی به مدیران، مستولان، معاونین دستگاه های اجرایی  و سایر شرکت کنندگان در مراسم ، هفته کتاب و کتابخوانی را به کتابداران استان تبریک گفتند.سپس آقای محمود حاجی مدیر کل محترم نهاد کتابخانه های عمومی استان ضمن عرض تبریک هفته کتاب و خیر مقدم به حضار، سخنانی به مناسبت هفته کتاب ایراد کردند. در ادامه آقای دکتر محمد بهنام فر عضو محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند به نمایندگی از دانشگاه سخنانی در باب و  اهمیت فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بیان کردند. در پایان این مراسم از کتابداران  نمونه ،کتابخوانان برتر در تمام رده های سنی استان، کتابفروشی ها و ناشرین برتر استان و پیشکسوتان حوزه کتاب و کتابخوانی تقدیر  و تشکر شد. کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه به همین مناسبت از خانواده مرحوم زجاجی به عنوان قدیمی ترین کتاب فروش استان تقدیر کرد. همچنین به پاس خدمات ارزنده و گرانقدر معاون فقید کتابخانه مرکزی مرحوم حسین کازهی ،در راستای پیشبرد اهداف این مجموعه از خانواده ایشان تقدیر و تشکر گردید. خانم عصمت نجفی کارشناس مسئول بخش مرجع و نشریات و پایان نامه های  کتابخانه مرکزی به عنوان کتابدار نمونه معرفی و مورد تقدیر واقع شد. همچنین از سه نفر از برگزیدگان و برندگان مسابقه مجازی کتابخوانی "آموزش پیش از ازدواج" تقدیر شد.

( ۳ )