اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی و خدمات کتابخانه مرکزی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۷

۱۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۰ کد : ۲۱۰ اطلاعیه

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی که درس آشنایی با پایگاه­ های اطلاعاتی و کتابخانه مرکزی را در نیمسال اول 98-97انتخاب نموده­ اند، می­ رساند جهت اطلاع از  برنامه زمان­بندی دوره،  به پرتال آموزشی خود در سیستم جامع گلستان مراجعه نموده و در برنامه هفتگی (گزارش 77) از زمان و ساعت برگزاری درس مذکور مطلع گردند.

نکات مهم:

1. شروع دوره برگزاری کارگاه از تاریخ 7/19 97 روزهای پنج شنبه خواهد بود.
  2. به دلیل تکمیل ظرفیت گروه ها ، امکان جابجایی گروه ها وجود ندارد.
  3. دانشجویانی که در تاریخ مقرر در دوره مذکور شرکت ننمایند غایب محسوب خواهند شد.
  4. ارائه کارت دانشجویی جهت شرکت در دوره مذکور الزامی است.
  5. محل برگزاری دوره کتابخانه مرکزی  و مرکز اطلاع رسانی ، طبقه دوم ، مرکز اطلاع رسانی (1) است.
  6. زمان برگزاری دوره به مدت 4 ساعت است که شیفت صبح از ساعت 12-8 و شیفت بعد از ظهر از ساعت 18-14 برنامه ریزی شده است.

نظر شما :