با حضور معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد

نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور، روز گذشته برگزار شد.
نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور، روز سه‌شنبه مورخ 30 اردیبهشت ماه و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد. دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست به منظور تبادل نظر در خصوص برنامه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور در دوران کرونا و پساکرونا برگزار شد. وی در ادامه افزود: در این نشست دبیران مناطق ده‌گانه گزارش فعالیتهای خود را در دوران کرونا به وزیر علوم، نحقیقات و فناوری ارائه کردند. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطر نشان کرد: با توجه به تاکید مقام عالی وزارت در این نشست، معاونت فرهنگی ‌و اجتماعی دانشگاه برنامه ریزی لازم در خصوص فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است.