آماده سازی و توزیع بسته های بهداشتی بین کلیه کارکنان دانشگاه بیرجند

آماده سازی و توزیع بسته های بهداشتی بین کلیه کارکنان دانشگاه بیرجند (کارکنان، اعضای هیئت علمی و شرکتی ها)

طبق مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه اقلام بهداشتی ویژه ایام کرونایی تهیه گردیده و با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در مرکز بهداشت و درمان بسته بندی و جهت توزیع در اختیار مدیران امور اداری دانشکده ها قرار گرفته است.

شایان ذکر است این بسته بهداشتی حاوی 100عدد ماسک سه‌لایه، دو بطری نیم‌لیتری محلول الکل دکوسبت، یک  عدد اسپری 125 سی‌سی قابل حمل سپتی سیدین ، یک عدد ژل ضدعفونی دست الکلی تولیدشده در دانشگاه بیرجند 12 عدد قرص  ویتامین Dو راهنمای مصرف آن نیز می باشد. که این قرص ها جهت مصرف شش ماهه کارکنان و یک نفر از اعضای خانواده آنان می باشد. (هر نفر مجاز به مصرف یک عدد قرص در ماه است) طبق بررسی های انجام شده ویتامین D  نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و مطالعات نشان می دهد میزان ابتلا به کرونا در افرادی که ویتامین D مصرف میکردند نسبت به سایر افراد کمتر بوده است.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان