تقدیر از همراهی های خالصانه مسئولان و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی در دوران پاندمی کرونا

اداره بهداشت و درمان طی مراسمی از همراهی های مسئولین و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی در زمان پاندمی کرونا تقدیر کرد.

دوشنبه 12 دی ماه 1401 در جلسه ای که با حضور دکتر چهکندی مدیریت محترم دانشجویی و با هدف تقدیر از تلاش های صادقانه مسئولین و سرپرستان فعال خوابگاه های دانشجویی در محل اداره بهداشت و درمان برگزار گردید، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن خوش­ آمدگویی به بیان مختصری از تاریخچه و اهم فعالیت های درمانگاه بالاخص در زمان پاندمی کرونا پرداخت و کارنامه موفق درمانگاه در دوران پاندمی را مرهون همراهی های همه بخش ها بخصوص همکاران خوابگاه ها دانست. دکتر چهکندی ضمن تشکر از فعالیت های چشمگیر اداره بهداشت و درمان  از تلاش صادقانه همکاران در خوابگاه ها قدردانی نمود. در پایان طی مراسمی از همکاران اداره خوابگاه ها با اهدای لوح سپاس و بسته های بهداشتی تقدیر به عمل آمد.