نان کم نمک: گامی به سوی سلامتی
آیا میدانید مصرف روزانه نمک چقدر باید باشد؟
برای افراد مبتلا به دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی و فشار خون بالا، حداکثر ۳ گرم در روز.
برای افراد عادی، حداکثر ۵ گرم در روز.
متاسفانه، میزان مصرف نمک در ایران بیش از دو برابر حد توصیهشده است، و نان یکی از منابع اصلی تأمین نمک در رژیم غذایی ماست.
نکته مهم: در میان نانهای سنتی ایرانی، نان سنگک کمترین میزان نمک افزوده را دارد.
با انتخابهای آگاهانه و کاهش مصرف نمک، به سلامت خود و عزیزانتان کمک کنید. به یاد داشته باشید که سلامتی با همین انتخابهای کوچک شروع میشود!
نظر شما :