آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D»(نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۸ کد : ۹۲۹۴ اخبار

آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۹۹ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صبح پنجشنبه 9 مرداد1399 با حضور 566 داوطلب زن و 773 داوطلب مرد در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمام ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون در درمانگاه دانشگاه  و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون با نظارت مرکز بهداشت و درمان   جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی انجام شد .

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان