اطلاعیه کتابخانه مرکزی در دوره کرونا

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۵ کد : ۱۰۱۶۱ اطلاعیه

اطلاعیه کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه در خصوص نحوه فعالیت کتابخانه در طول مدت شیوع کرونا
ضمن آرزوی صحت و سلامت کلیه مراجعین کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه، بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان و اعضای محترم این مرکز می رساند به دلیل شرایط خاص بوجود آمده در دوره کرونا سیاست کتابخانه مرکزی تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل است:
ورود به کتابخانه مرکزی بدون ماسک برای همه مراجعین ممنوع می باشد.
کلیه مراجعین بایستی تمامی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمایند.
توقف در سالن ها و مخزن کتابخانه مرکزی و مرکز نشر به دلیل شیوع ویروس کرونا ممنوع می باشد.
مراجعین محترم می توانند کتب درخواستی خود را از مخزن کتابخانه انتخاب و به امانت بگیرند.
امکان تمدید کتب امانی به دفعات مقدور می باشد. محدودیت تمدید دو دفعه از نرم افزار برداشته شده است.( راهنمای تمدید کتب در بخش راهنماهای کتابخانه موجود است. کاربران با شماره دانشجویی به عنوان کلمه عبور و شماره ملی به عنوان گذرواژه می توانند وارد نرم افزار کتابخانه شوند).
جریمه دیرکرد کتب در دوره کرونا از اسفندماه 1398 تا به حال مشمول تخفیف گردیده است.
تنها جریمه دیرکرد مربوط به دوره قبل از دوره کرونا از مراجعین اخذ خواهد شد.
درصورت مفقود شدن کتاب مراجعین موظف اند عین کتاب مفقودی را تهیه و به کتابخانه مرکزی تحویل دهند در غیر این صورت جریمه ای شامل قیمت روز کتاب و هزینه آماده سازی و ...  از امانت گیرنده اخذ خواهد شد.
کتابخانه مرکزی در ایام هفته هر روز از ساعت ۷ الی ۰۳/۳۱ فعال و آماده ارائه خدمات به مراجعان و پاسخگویی تلفنی به سوالات  است. تلفن تماس: 05631022645

( ۷ )

نظر شما :