کتاب نمای مجازی خراسان جنوبی

چهارمین نمایشگاه مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه منتشر شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۰۵۹۴ اخبار
چهارمین نمایشگاه مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه منتشر شد

کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی سعی دارد با برگزاری نمایشگاه های مجازی گامی هر چند کوچک در راستای مدد به تقویت فرهنگ مطالعه و گسترش سطح آگاهی های عمومی جامعه بردارد. لذا چهارمین نمایشگاه مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند با عنوان "کتاب نمای مجازی خراسان جنوبی" افتتاح می گردد. در این مجموعه سعی کرده ایم جهت آشنایی علاقه مندان  با منتخبی از آثار و  تألیفات منتشر شده در ارتباط با تاریخ،فرهنگ،ادبیات و ... خراسان جنوبی و بالاخص شهرستان بیرجند و همچنین سایر آثار منتشر شده که به قلم توانای نویسندگان و نام آوران و شاعران این منطقه به رشته تحریر درآمده است  گوشه ای از فرهنگ غنی این خطه را در  اختیار علاقه مندان به فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم قرار دهیم. امید است که مورد پسند فرهنگ دوستان و پژوهندگان  قرار گیرد.

در مجموع 116 اثر در این راستا معرفی گردیده است. لازم به ذکر است تمامی این منابع در مجموعه کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند نیز موجود می باشد.

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۳۹۹