شرکت کتابداران دانشگاه بیرجند نشست تخصصی خدمات کتابخانه های دانشگاهی در دوران کرونا

کتابداران دانشگاه بیرجند در نشست تخصصی خدمات کتابخانه های دانشگاهی در دوران کرونا: چالش ها و راهکارها شرکت کردند

در روز سه شنبه 25 آذرماه سال جاری از ساعت 10 صبح تا 13 بعدازظهر نشست تخصصی خدمات کتابخانه های دانشگاهی در دوران کرونا: چالش ها و راهکارها به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این جلسه که توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه مشهد برگزار شده بود در باره چالشها و راهکارهای دوران کرونا صحبت شد و دانشگاههای بزرگ کشور تجارب خود را به مشارکت گذاشتند. کتابداران دانشگاه بیرجند در این جلسه مجازی شرکت کردند.

( ۳ )

نظر شما :