حضور انتشارات دانشگاه بیرجند در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

حضور انتشارات دانشگاه بیرجند در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

انتشارات دانشگاه بیرجند در نمایشگاه مجازی کتاب تهران شرکت نمود. نشانی سایت دانشگاه بیرجند در نمایشگاه مجازی کتاب به شرح ذیل است:

نمایشگاه مجازی کتاب تهران با مشارکت هزار و ۷۳۲ ناشر داخلی و ۱۸۰ ناشر خارجی با عرضه بیش از ۱۲۰ هزار عنوان کتاب از سوی ناشران حاضر در نمایشگاه، از امروز چهارشنبه کار خود را آغاز کرد..

تمام کتاب‌هایی که در نمایشگاه مجازی کتاب منتشر شده‌اند با احتساب قیمت پشت جلد ۲۰ درصد تخفیف دارند. کتاب‌های داخلی با تخفیف ۲۰ درصد و کتاب‌های خارجی با تخفیف ۵۰ درصد عرضه شده همچنین ارسال کتاب برای بازدیدکنندگان در اقصی نقاط کشور رایگان است و تمام فرآیند خرید در یک سایت انجام می‌شود. بازدید از نمایشگاه هم در ۲۴ ساعت شبانه‌روز امکان‌پذیر است که یکی از مزیت‌های این نمایشگاه به شمار می‌رود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه کتاب از اول تا ششم بهمن ماه به سامانه tehranbookfair.ir مراجعه کنند و به خریداری کتاب‌های مورد علاقه بپردازند

( ۱ )

نظر شما :