پیام تسلیت در پی درگذشت پدر شهید سیدمحمود حسینی ایمنی دانشجوی دانشگاه بیرجند

پیام تسلیت کتابخانه مرکزی و مرکز نشر در پی درگذشت پدر شهید سیدمحمود حسینی ایمنی دانشجوی دانشگاه بیرجند کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه بیرجند مزین به نام این شهید بوده است.

انا لله و انا الیه راجعون

صلابت و شکیبایی پدران و مادران شهدای معزز که فرزندان خود را در راه رضای خدا و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، برای آرامش و آسایش ما نثار کردند در وصف نمی گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل آنها نیست.

درگذشت اسوه صبر و ایثار، مرحوم « حاج حسن حسینی ایمنی» پدر شهید معزز « سید محمود حسینی ایمنی» موجب تألم و تاثر خاطر فراوان شد.

مصیبت وارده را به خانواده‌ های محترم و سوگوار حسینی ایمنی، خانواده های معظم شهدا و مردم شهید پرور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

به فصل الهی روح بلند آن مرحوم در جوار فرزند شهیدشان قرین رحمت ربوبی و یاد و خاطره ایشان بر لوح دل ها ماندگار خواهد ماند.

نظر شما :