در هفته کتاب و کتابخوانی راه اندازی شد.

راه اندازی نرم افزار کتابخانه دانشکده فنی فردوس

راه اندازی نرم افزار کتابخانه دانشکده فنی فردوس

به میمنت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار نرم افزار کتابخانه دانشکده فنی فردوس به همت همکاران کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه راه اندازی شد. با اتصال کتابخانه دانشکده فنی فردوس به شبکه دانشگاه نرم افزار کتابخانه سیمرغ روی رایانه کتابخانه نصب و امکان ورود اطلاعات و چاپ اطلاعات کتابشناختی و انواع برچسب و بارکد میسر شد. پس از آن نرم افزار امانت کتابخانه نصب و عملیاتی گردید. بدین منظور اطلاعات کلیه دانشجویان دانشکده از سیستم پویا استخراج و در نرم افزار امانت کتابخانه دانشکده بارگذاری شد. امکان رویت پرونده دانشجویان فراهم گردید و بعد از آن اطلاعات کتب کتابخانه به سیستم امانت انتقال یافت. امکان جستجو در منابع کتابخانه و پرونده امانی کاربران فراهم گردید.

هم اکنون اضافه کردن اعضا و ورود اطلاعات کتب امکان پذیر است و کلیه دانشجویان و کاربران دانشکده فنی فردوس تحت وب می توانند منابع کتابخانه را جستجو نمایند و یا به پروند امانی خود دسترسی داشته باشند. جهت دسترسی به نشانی اینترنتی:

مراجعه فرمایید. و یا به سایت کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بخش خدمات و سپس به بخش جستجو در منابع وارد شوید.

( ۲ )

نظر شما :